• Odra 187, 44000 Sisak
  • +385 44 720 321
  • bozic@bozic.hr
Transport
You are here: Home \ Transport

Svi kamioni u vlasništvu Obrta Božić opremljeni su suvremenom opremom koja jamči kvalitetu, brzinu  i racionalnost usluge prijevoza.

Neminovne  posljedice dugogodišnje participacije u svijetu transporta  zasigurno su pouzdanost i efikasnost a sa tradicijom dolazi i kvaliteta usluge stoga Budite otvoreni u ponudama za suradnju sa Obrtom Božić u svijetu teretnog transporta.

 Svjesni smo činjenice da je u današnjem svijetu kratki rok dostave temelj kvalitetnog poslovanja, stoga finalne proizvode nastojimo dostaviti kupcima u što

bržem vremenskom roku od dana narudžbe.

Prijevozničke usluge koje nudimo odnose se na prijevoz roba sljedećim vozilima:

Prijevoz trupaca
_DSC0945

Dva tegljača (marke VOLVO i SCANIA) sa prikolicama (MARKE PALFINGER) koji se koriste u svrhu transporta i dovoza drvnog sirovinskog  materijala na preradu u proizvodni pogon.

Ceradni prijevoz
_DSC0941

Ceradni prijevoz pretežno koristimo za vlastite potrebe (prijevoz paleta, drvenih elemenata, piljene građe i ostale robe)  te  smo usluge prijevoza  spremni  ponuditi drugim tvrtkama.

ADR teret
KAMION1

ADR teret spada u skupinu najopasnijih tvari koje su zastupljene u međunarodnom cestovnom prometu. Takav prijevoz, točnije prijevoz ukapljenih plinova također je jedna od djelatnosti zastupljenih u našoj tvrtci već 15 godina. Stručno osoblje, vozači koji su prošli osposobljavanje imaju certifikate kao dokaz o poslovnoj sposobnosti rukovanja navedenih robama. Oni  rukuju cisternama prilikom utovara i istovara tereta. Distribucija ukapljenih plinova se vrši: prijevoznim auto cisternama u stabilne kriogene – spremnike od 3.000 – 50.000 lit. Usluge prijevoza ADR tereta trenutno vršimo za tvrtke Kisikana D.O.O i UTP Pula D.O.O.