• Odra 187, 44000 Sisak
  • +385 44 720 321
  • bozic@bozic.hr
Distribucija
You are here: Home \ Distribucija
TROSLOJNI PODOVI

Troslojni podovi sastoje se od tri sloja uzajamno spojena pod kutom od 90 stupnjeva. Gornji sloj troslojnog poda je napravljen od tvrdog drveta debljine 4mm, drugi sloj, koji se nalazi ispod gornjeg, također je 100% izrađen od drveta i trećeg sloja jelovog furnira debljine 2mm. Ukupna debljina troslojnog parketa je 15 ili 20 mm. Troslojni pod može se postaviti na svaku kvalitetno izrađenu podnu konstrukciju tipa cementni estrih, stari izbrušeni parket, keramičke pločice … Ovi su podovi pogodni za postavljanja na podna grijanja. Troslojni pod je siguran, stabilan i dugotrajan.

DVOSLOJNI PODOVI

Dvoslojni podovi sastoje se od dva sloja uzajamno spojena pod kutom od 90 stupnjeva. Gornji sloj dvoslojnog poda je napravljen od tvrdog drveta debljine 4mm, a drugi sloj, koji se nalazi ispod gornjeg, također je 100% izrađen od drveta. Ukupna debljina dvoslojnog poda je 11mm (7+4mm) ili 14 mm (10 + 4 mm). Dvoslojni pod može se postaviti na svaku kvalitetno izrađenu podnu konstrukciju, kao i na stari izbrušeni parket ili keramičke pločice. Ovi podovi pogodni su za postavljanja na podna grijanja.

MASIVNI SELJAČKI POD

Pod od punog drveta, takozvani masivni seljački pod napravljen je od drvenih dasaka, koje mogu biti u svojoj prirodnoj boji ili bojene različitim uljima za drvo.

Kod seljačkog poda može se postići zanimljiv efekat četkanjem, antik oštećenjem u kombinaciji sa različitim površinskim obradama čime se dobija prirodan rustičan izgled.

KLASIČNI PARKET

Spoj tradicije i kvalitete. Već dugi niz godina prisutnost drveta kao proizvoda koji nam priroda pruža, čini način života ugodnijim i zdravijim. Parket daje topliji izgled vašem domu, stvara zdrav ambijent, lako se održava, jednostavno parket je savršeno riješenje za svaki dom.